New in from specsavers!

IMG_7348.JPG

Skjorte/RalphLauren. Jeans/MQ. Scarf/MQ. Glasses/Specsavers. Endelig er mine nye briller kommer hjem til meg, de er fra Cheap Monday. Jeg digger disse brillene. Jeg skal på trening om en time, må bare drikke den deilige kaffe koppen først. Det er bare første time, andre time går på Barrys og bootcamp i kveld. Elsker når jeg får trykt inn to treninger på en dag. My new glasses from cheap monday, i really dig them. Out in store now. Im of to the gym in about one hour, thats just my first gym of the day. Second one ill go do my bootcamp at barrys. I love when i get to put in two workout classes in one day. 

IMG_7327.JPGIMG_7342.JPGIMG_7343.JPGIMG_7344.JPG

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *