Healthy for you kids!

God kveld folkens og familier! Jeg tenkte jeg ville dele et av mine middags tips på budskjett til dere. Jeg vet at det å ha stor familie koster mye penger og mor vil gjerne lage god og sunn middag hver eneste dag, men sunn mat koster mer enn takeway på Macdonalds, for all del ikke gi kidden deres Mcdonalds mat. Denne middagen jeg har lagt i dag vil koste dere 135 norske kroner og den vil dekke næringsbehov til både til far, mor, barn og babyen din. Jeg kaller den  ALL IN ONE MOS. Jeg har merket den selv med grønn tekst for den er yber sunn og smaker fantastisk. Mange sliter med å få barna sine til å spise grønnsaker, men med denne middagen skal det faktisk litt til, helt ærlig. The kids will eat this meal.

  1. To store søtpoteter. Stekes i ovnen på 250g i ca 20 minutter.
  2. 600g kyllingfilet. Dere vet jo hvordan kylling stekes.
  3. En pose med 500g frosne grønnsaker, kokes 2 bare 2 minutter.
  4. 1 stor brokkoli. Kok denne sammen med grønnsakene, ferdig på null, niks 🙂
  5. Tøm over litt soy sauce på søtpotetene rett før du setter dem inn i ovnen det gir dem en litt mer deilig smak, ikke glem å smøre den ildfaste formen, jeg bruker melange for det er best.
  6. Ta gjerne litt all around krydder over søtpotetene.

Det beste med denne er når alt er ferdig da tar du søtpotetene i en skål, finner frem stavmikseren din og leker sinna mamma i to sekunder slik at du får tømt deg for irritasjoner som du helt sikkert har på mannen din fra dagen tidligere. Da lager du en søtpotet mos, pass på at du ikke tar helt av, du vil beholde noen klumper i mosen, det er bare godt. 1, 2 og 3 middagen er klar og du kan legge deg ned på sofaen og tenke, faen for en bra mamma jeg er. I made this dinner today, and its perfect for a big family and its really healthy. The best part about this dinner is the taste and the price 🙂 Dinner for 4 people at a cost of 22 dollars. I know its hard for a family to get healthy dinner every day, especially in Norway. Its so expensive here. I remember when i lived in the US, going to Macdonals was so cheap. Please don’t make you kids go to Macdonalds, its so unhealthy.

IMG_6588

Denne kniven fra Victorinox er et must have, den kutter jo fanken meg alt på et sekund.

IMG_6589IMG_6590IMG_6591IMG_6594IMG_6597IMG_6600IMG_6602IMG_6605IMG_6607IMG_6608IMG_6611IMG_6612IMG_6613IMG_6615

Restene blander du sammen i en stor grønnsak mos og dette er perfekt til dagen etterpå 🙂 And the left over you put all in together and this is perfect for the next day 🙂 This is perfect for you kids.

IMG_6617

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *