Lets talk healthy smoothies

God morgen, her sitter jeg med en deilig liten kaffe kopp, men la oss snakke litt smoothie. Som dere vet så elsker jeg smoothies både til morgen, etter trening og kvelds. Jeg kjøpte meg noen helse produkter for å teste hvordan dette ville smake når jeg blandet dem godt sammen. Produktene har proteiner som kan holde denne mannen her mett en stund hvertfall, jeg spiser for mye til tider assår så nå skal det mettes 🙂

  1. En halv banan
  2. En håndfull med jordbær.
  3. En håndfull med bringebær
  4. Knus ca fem biter med ananas og del opp et eple og ta tre biter av det med i mix din. Eple gir veldig smak på alt, har du ikke prøvd eple i saltaten er det på tide. Det smaker fantastisk.
  5. Out Ly økologisk havredrikk, well…. Helt ok spør du meg, jeg tar heller vanlig melk.
  6. En ss med hvetegress
  7. 2 ss med basis-formel / dette er erteproteiner &risproteiner med vitaminer og fiber, smaker godt assår folkens. Den er godkjent av meg haha…..

IMG_6476

IMG_6482

IMG_6490

 

IMG_6493IMG_6497

Ja, det ser ut som grønn spy med bobler, men det er ikke det! Det er sunt og godt for den fantastiske kroppen din. Yes, i know it looks like vomit with bobles but its not! Its healthy for your mind and your fantastic body.

IMG_6501IMG_6500

En ekte smak av gode vibrasjoner for kroppen, nå er du klar for å nyte denne fredagen med energi og proteiner i kroppen. Om du vil kan du ta litt peanøttsmør oppi, da blir smaken litt bedre.

And then… A real taste of good vibrations for your body, now you are ready to kick this friday of with energy and proteins. If you want you can mix a bit of peanut butter in it, its taste a bit better.

IMG_6504

IMG_6503

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *