Barry`d

Hello folkens. I går var jeg invitert på en liten før trening av Barrysbootcamp i Oslo. Jeg har vært en sykt stor fan av denne trening metoden helt siden jeg tok min første time i Bergen. Hver gang jeg reiser til Los Angeles nå så må jeg ha en time på Barry`s its a must do. På lørdag åpner BarrysBootcamp i Oslo og rett Jan Thomas sitt studio i parkvegen, så da kan du jo faktisk ta deg en treningtime og en hårfiks med det samme før du skal ut på byen. Topp stemning det assår. Jeg love dette er virkelig som himmelen, men svir som helvete. I love it.

IMG_6414

Yesterday i went to the pre opening of Barrysbootcamp here in Oslo, i have been a big fan of this workout ever since i had my first class in Bergen. Every time i go to Los Angeles i have to go to a Barry`s class. On saturday it opens in Oslo at Parkvegen. I can’t wait for my next class. I hope you all try it. It burns like a motheFu… but it feels so good after. I can say its just like heaven, but hurts like HELL!

IMG_6430

  

IMG_6426

IMG_6424

IMG_6421

IMG_6420

IMG_6417

IMG_6416

Vi ses litt senere, nå må jeg ut å finne en kaffe. Det er jo the big coffee day today 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *