Just another day and another style in Norway.

Isabel marant / shirt. Tommy Hilfiger/ bag. Roots/ boots.

Shirt/ Isabel Marant. Jacket/ Jofama. Jeans/ Diesel. Boots/ Roots.
Bare en helt vanlig dag her i Norge, mye sol og mye varme. Jeg elsker denne skjorten fra Isabel Marant. Jeg har en ting for lange skjorte og nå er jeg på jakt etter en helt hvit skjorte som er lang av denne typen jeg har på meg, så om noen vet hvor jeg kan få tak i det, hit me up a 🙂
Just another day and another style in Norway.  I love this shirt from Isabel Marant, i have a thing for long shirt. Right now I’m in the lookout for a white casual shirt that are long, so if anybody know who sells it, hit a brother up.
IMG_6406

IMG_6410IMG_6409IMG_6408IMG_6407IMG_6405IMG_6404 IMG_6399

IMG_6395

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *