Årets Brillemodell 2014

Wow for en late update på en fredag dette ble, men sånn går no dagane! Tenk at jeg holder meg selv i armene, jeg er så sykt stolt av dette samarbeidet. Nå kan dere snart se meg i alle butikkene i Norge, men mitt mål etterhvert er jo selvsagt hele Europa, jeg tenker alltid stort vettu.

Men brillene mine kan dere faktisk snart kjøpe på din lokale Specsavers butikk og det er bare yber kult, jeg elsker å være en brilleslange.

#STOLT

I går var det innspilling på dagtid med MinMote og Specsavers, bildene kommer litt senere. Jeg tenkte jeg skulle dele litt av kvelden min først. Finalen i Årets Brillemodell 2014 skulle kåres og jeg var tilstede som en super happy ambassadør. Det ble selvsagt mye senere enn forventet så nå sitter jeg her på kontoret med to store poser under øynene og kunne ønske jeg var på et spa, men det er jeg ikke. Kanskje til uken?

Jeg stikker på butikken å kjøper med et par agurker jeg kan legge på øynene, det skal jo hjelpe.

Høres snart og forsatt god fredag.

Tanzania prosjektet in my heart, les mer om prosjektet HER

Her er årets vinner, døds kul Ålesunding, han fortjente virkelig denne prisen, makan til flott tale.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *