HAPPY BODY PEOPLE

399.- for 4 uker.

Jeg har laget en HAPPY BODY  treningspakke til deg som ønsker å sette i gang med treningen fra januar, men kanskje ikke tør, eller ikke tid å dra ut på et treningssenter.

Vi skal gjennom raske og effektive treningsprogrammer som vil gi deg energi, og som vil være med på å stramme opp kroppen.

Jeg vil at du skal gjøre programmene i eget tempo sammen med meg gjennom video. Men jo mer du gir, jo mer resultater får du.

Jeg kommer til invitere til en lukket Fcebook gruppe hvor vi skal jobbe sammen i en måneds tid.

Hver uke deler jeg 3 treningsvideoer med dere, disse kan du sette på når det passer for deg å trene, og treningen kan du gjøre hjemme i egen stue, på ferie, eller på et hotellrom.  Videoene blir liggende i gruppen i 4 uker.

Jeg blir også å dele en meny med dere. Her skal dere få tips til hva dere kan spise til frokost, lunsj og middag. Menyene består av lette oppskrifter som alle kan lage.

Hvorfor HAPPY BODY?

Det å skulle trene med fremmede mennesker er en av hovedgrunnen for at vi dropper å trene – jeg vet hvordan det føles å ha lyst til å trene, men ikke helt vet hvor man skal begynne, hvem man kan spørre, og jeg vet også hvor vanskelig det føles å komme seg ut av komforsonen og sette i gang.

Jeg ønsker å hjelpe deg som kanskje sliter med å komme opp av sofaen, ut av døren, eller ikke tørr å dra på et treningssenter og spør en PT om råd.

HAPPY BODY handler ikke om å få sixpack på 1-2-3 eller en kjapp slankekur. HAPPY BODY handler om å ta vare på kroppene våres på en sunn og bra måte.

Få mer energi og overskudd i hverdagen folkens, det er nøkkelen.

Hilsen

Espen / HAPPY BODY