EspenHilton X ByFridman – Love Island 2020

Reklame

It’s been a minute guys!

I november /desember 2019 satt jeg meg rolig ned på en kafe og begynte å jobbe med forskjellige looks som kunne passet til Morten Hegseth i fremtiden, og da med et spesielt antrekk i tankene. Finaledressen til Love Island 2020. Når jeg jobber med mote, er det veldig viktig å tenke hvem som skal bære antrekkene, og i hvile sammenheng de skal brukes, snitt må pass på kroppen, og det viktigste av alt, komfort for den som skal bruke antrekket.

Siden dette var Morten sin første programleder jobb på en så stor og fin kanal som TV2 er ville jeg ta det hakket lenger, så jeg sa han skulle gå i «ALL WHITE» Fra sokker, sko, truse til selve smokingen. Vi skal mikse chill med cool – du skal skinne, du skal eie og du skal være sexy, all in one. Jeg føler meg ekstremt stolt over jobben som er gjort, og blitt så glad i dette mennesket på 200 cm, ja da snakker vi mye stoff på kroppen, og det kan ikke bli bedre da denne smokingen er skreddersydd, noe som gjør at alle kan få den perfekte dressen til å sitte på kroppen som et skudd, uansett kroppsfasong, høyde.

Når jeg så programmet på TV i går med ByFridman på sms var det som vår lille baby fikk den æren han fortjente, var så rørt, tenk det! Men fra ide til realitet, så blir det ekstra stort. Alt kommer fra en liten tanke, og når du tørr å satse da skjer det ting, og dette har virkelig vært en drøm.

EspenHilton X ByFridman – STOLT! <3

Skriv en kommentar