Slik omvende man folk med homofile følelser

«Jeg har de siste årene tenk, «skal jeg logge helt av, slå av alt av SoMe og starte opp på nytt»

Jeg har lyst å fortelle en liten historie som jeg aldri har delt i sosiale medier før, for noen år siden fikk jeg en Mail fra en mamma som hadde fulgt min reise fra da jeg var en del av Homsepatruljen på Tv3. Hun lurte på om jeg ville møte henne og sønnen hennes Erik neste gang de var i oslo.

Jeg takket ja til møte, et møte som gjorde et så sterkt inntrykk på meg fordi historien til Erik var så sterk. Erik var ikke mer en 12 år gammel da vi først møtte på kafé i oslo.

Erik hadde blitt mye mobbet på skolen og følte han aldri passet inn i en verden som ikke lot han stoler på følelser, igjen og igjen ble han påminnet at følelser ikke er like viktig som fornuft selv om han hadde verdens fineste mamma.

Og av alle mennesker så hadde han meg som forbilde, jeg forsto ikke den gang helt hva ordet forbildet var for noe, men jo mer vi snakke sammen jo mer like skjønte jeg vi var. Erik var 12 og jeg var i mine rareste 20.

Vi hold kontakten i tiden fremover, men så ble det mer og mer stille, en dag fikk jeg telefonen fra mammen til Erik.

Erik hadde tatt sitt eget liv.

Han orket ikke mer, orket ikke tanken på å ikke få lov til å være den han følte seg som. Erik ble født i feil kropp, og ble ikke mer en 15 år.

Jeg deler dette i dag da jeg ser det skal være et foredrag i kveld ved NLA høgskolen i Sandviken i Bergen hvor to voksne mennesker tar sikte på å omvende folk med homofile følelser. Mike praktiserer såkalt konverteringsterapi, som han mener kan hjelpe homofile til å bli heterofile.

I dag forsto jeg selv hvorfor jeg ikke skal legge ned mine egne kanaler.

Vi har en lang vei å gå, og det første vi alle kan gjøre er å boikotte sånt tull!

Jeg håper dere to som har dette foredraget i dag forstår omfanget av hva dere gjør med unge og voksne usikre mennesker som bare ønsker å være den de er født som.

Og jeg håper dere som driver denne skolen forstår hva dere er med på!!

Shame on you!
#beyou

Skriv en kommentar