paranormal aktivitet på kalenderen!

Hei dere, håper alle har en nydelig pinse.

Selv ligger jeg rett ut på sofaen for øyeblikket med knekt fot og har alt for mye energi i kroppen. Det er gått 21 dager siden jeg falt over og det sa knekk. Jeg er så drittlei av å ligge stille, og ikke får trent på samme måte som jeg er normalt gjør – men jeg skal ikke klage, det kunne gått mye værre for å si det sånn. Nå drømmer jeg meg litt bort og gleder meg masse til juli kommer, da er jeg nok mye bedre og forhåpendlig vis slipper jeg å hoppe rundt på to krykker til Palmesus og København.

Tenkte jeg kunne dele et par knallgode serier med dere siden jeg ikke gjør stort annet om dagen.

  1. Tales of the city – En av de beste seriene jeg har sett i år. Kanskje fordi jeg også har drømt om å bo i San Francisco. Det er latter, drømmer, hemmeligheter og masse tårer. Jeg trenger en sesong 2 NÅ!
  2. Ghost Adventures – Skumleste jeg har sett på lenge, fy flate! Ghost Adventures er en amerikansk dokumentarserie som har gått på Travel Channel siden 2008. Serien forsøker å avdekke det som serieskaperne mener kan være paranormal aktivitet – men jeg ser den på Youtube hvor det ligger mange episoder ute.
  3. Black Mirror  – Dette er en britisk science fiction- og thrillerserie som har gått på Channel 4 fra 2011 til 2013 og på Netflix fra 2016. Jeg begynte på sesong 5 jeg siden det er blitt en så stor snakkis – merkelig nok er har sesong 5 bare 3 episoder, alle episodene er helt fantastiske, anbefales!
  4. My next guest needs no introduction with David Letterman – Om du liker David Letterman, vil du elske denne talk show-serien, for meg var sesong to bedre, men det er sikkert fordi gjestene appellerer mer til meg. Se programmet med Kanye West, for en mann, for et forbilde. Herregud #ELSK

Husk – du kan nå melde deg opp til Happy Body People Juli trening.

For selv om man har ferie, trenger kroppen å holde seg i gir. Så hva er ikke bedre enn å starte dagen sammen med meg og en deilig 15 minutters treningsøkt før du nyter solen hvor enn du er i verden.

HER kan du melde deg på. Fra januar  – juni har vi tatt av oss over 700 kilo, hvor rått er ikke det?! Og det er bare med små treningsøkter om dagen, fy flate jeg er så stolt over gjengen som er med å trener i disse dager,

nyt pinsen så lenge.

Skriv en kommentar