20% avslag på ALT

Annonselenker

Hei dere,

Det har vært en del spørsmål om denne t-skjorten jeg hadde på meg på 17 mai, så da hopper jeg innom bloggen og deler linken med dere. Du finner t-skjorten i hvit HER og off-white HER. Den er veldig tettsittende, men behagelig. Prisen er også veldig grei. Bruker du konden:  INTHEBAG når du shopper, uansett hva det gjelder får du 20% i avslag. Koden gjelder fra i dag til den 22.05.18.

Når det kommer til å shoppe på Asos funker det helt tipp topp, og Asos er utentvil min favoritt butikk på nettet, men husk det vil kommer litt toll på leveringen.

Har du lyst å være med meg å trene i 4 uker for kun 399.- da kan du melde deg på i dag du også.

Dette er faktisk helt perfekt for deg som skal på ferie og ønsker å trene før du stikker på stranden, eller om du bare vil trene gode programmer som gir masse energi, er med på å stramme opp kroppen og som ikke tar lenger enn 15 minutter. Alle programmene kan gjøres i egen stue, ute i solen og med kompis. Du vil også motta en matmeny på 70 oppskrifter som du kan ha på kjøkkenet ditt.

Kundene mine tatt av seg snart over 600 kilo til sammen siden januar. Så ja, 15 minutter med trening er nok!

Meld deg på HER.  

Skriv en kommentar