Du er ikke et perfekt valg for noe som helst!

Hei mandag, it’s been a minute!

Det er nok ikke det at jeg ikke har tid til å blogge hver eneste dag, men ting forandrer seg og jeg kjenner at Espen som privat person har kommet mer frem den siste tiden. Det å gjøre feil i livet er en del av livet, men det å gjøre feil for så å må kjenne på det som en offentlig person er noe helt annent.

Hele livet jobber man for å oppnå det perfekte, eller være perfekt i det man driver med slik at man kan få bekreftelse fra andre at man er flinke, og er man er omringet mennesker som ønsker det samme umulige målet kan det virke som et hvert tilbakeslag er et nederlag. Uansett hvor eller når du ankommer et veikryss kan det virke som man har valgt feil retning i livet, at man er utilstrekkelig – rett og slett en fiasko!

Tro meg, jeg har blitt kalt de værste ordene, alt fra en fiasko på Bloggerene – til å få drapstrulser fordi man har valgt å gjøre feil i det offentlige rom, og det kan virkelig gå inn på en person.

Men noen ganger seirer vi – og vi innser at vi ikke er alene. Når man tørr og gi litt slipp på murene man har bygd opp over tid og man må tørre å stole på at andre er der for å løfter deg opp, og at det er helt ok å spørre om hjelp. Selv på våre tyngste dager med sorg og tap, holder vi ut og vi knytter forbinnelser med fremmende mennesker, dette er noe jeg virkelig elsker, for vi er ganske like alle sammen, om man bare tørr å gi litt slipp, og tørr å slippe nye inn.

For vi må huske at uansett hvilken alder man er, så er vi er alle et uferdig produkt, og man må innse at å oppnå suksess ikke handler om ikke å gjøre feil. men å lære av de feilene man har møtt på veien, og vi må tørre å vise feilene uten at man skal få et slag i ansiktet etterpå.

Jeg er nok ikke et perfekt valg for veldig mye her i livet – men jeg er et perfekt valg for nettopp det jeg driver med. Hvor mitt mål er: Å inspirere der jeg kan.

Nå skal jeg sette i gang mandagen med trening til mine fine klienter på Happy Body People.

Nyt uken, og gi en fremmed person et stort kompliment, for uten at du vet det så har du gjort hele uken til den personen helt perfekt, tenk litt på det.

Skriv en kommentar