dette MÅ dere se!

Hei weekend – og hei fortsatt syk!

Det kjipeste som skjer når man arbeider alene er rett og slett å bli syk fordi det finnes ingen andre som kan gjøre jobben for deg. Så mellom paracet slagene løper jeg bort å skriver frem til helvete kommer å tar meg igjen.

Jeg har så mye jeg må gjøre før oppstarten av Happy Body People april så her er det bare å jobbe på når man kan.

Men ved sykdom kommer også cravingen etter masse sjokolade, og min nye favoritt er Stratos med karamell – assa, omg!! Heldigvis fikk jeg trykt i meg hele platen før smakssansen ble tatt bort, hehe… Så godt, så enkelt og så usunt!

Men dere, et kjapt spørsmål – er det bare meg, eller er drømmene med feber bare litt mer seksuelle enn vanlig? Jeg bytter gjerne bort de vanlige friske drømmer med feberdrømmer – Jissses, its like i just wanna stay here forever!

Men utenom sjokoladekick og febertokter så får man virkelig med seg masse nye TV-serier. Så i dag kan jeg anbefale noen gode serier som dere kan kose dere med i helgen.

  • Pretty little liars the perfectionists – Yes, yes, yes!  Denne elsket jeg, første episode ligger ute nå og så mye bedre enn den man har sett før. Pretty Little Liars: Perfectionists den andre spin-off-serien av Pretty Little Liars som ville inkludere noen av hovedpersonene fra den serien. Men denne er så mye mer spennende ( hvert fall første episode ) Ses på HBO.
  • The Order Ut for å hevne sin mors død, lover en høyskolestudent en hemmelig ordre og lander i en krig mellom varulver og utøvere av mørk magi. Kanskje litt barnslig, men også ganske ok  ( jeg så hele sesongen – så den funker fint denne og hvert fall med en slik avslutning )

  • The Sinner:  følger vi en ung mor som en dag hun er på tur med mannen og sønnen, begår en oppsiktsvekkende voldshandling som hun til sin egen forskrekkelse ikke aner årsaken til. Hendelsen igangsetter en omvendt og ytterst overraskende krimthriller der drivkraften ikke er ‘hvem’ eller ‘hva’ – men ‘hvorfor’.
  • The Sinner sesong 2: Mannen som spiller politimannen i sesong 1 drar tilbake til sin hjemby etter at en 11 år gammel gutt bekrefter å forgifte foreldrene sine og lærer hemmeligheter som byens innbyggere er fast bestemt på å å få begravet. Vi så denne i Spania på to dager, knall bra, men sesong 1 er best.

Skriv en kommentar