Slik møtte jeg kjæresten min på Gran Canaria

Jeg har de siste årene gått rundt med følelsen av at det å forelske meg er et helt dødt tema. Jeg slipper så å si aldri noen helt inn på meg når det kommer til den fronten. Jeg er overbeskyttet og har ikke lyst å gå gjennom flere hjertesorger, det er rett og slett for vondt. Så de siste årene har jeg så å si hold meg til å bare jobbe og vært med venner.

Januar 2019 spurte kompisene mine om jeg ville være med på tur til Gran Canaria i 14 dager, jeg sa faktisk nei tre ganger, men så ringte Morten og fem minutter etterpå hadde han bare bestilt turen for meg.

Noe i meg sa, kanskje dette kan være lurt, kanskje det kan være en ide å legge litt av hjernen din hjemme for en gang skyld og bare kjenne på følelsen av å leve litt.

Jeg har slitt mye med egne tanker de siste årene, så uten at jeg faktisk viste det selv der å da, var dette en tur jeg virkelig trengte.

Første dagen bestemte vi oss for å ta en tur ut, sjekke litt hva denne charterbyen hadde å tilby. Vi dro for å spise, og siden Morten hadde vært her før viste han oss rundt.

Siste stoppet ble en bar, men ikke hva som helt type bar, en bar hvor jeg skulle få kjenne på følelsen av en ekstrem tiltrekning til en mann. Denne følelsen har jeg ikke kjent på noen gang, og da mener jeg noen gang. Jeg har vært i et par forhold før, men en slik tiltrekning har jeg aldri kjent på før.

I det denne mannen så på meg, klarte jeg ikke slippe øynene bort, og han så tilbake.

Vi snakket ikke sammen hele kvelden, men vi så på hverandre hele tiden. Mot slutten av kvelden kom han bort og rakk ut hånden – og sa – your phone..

Jeg bare : WHAAAAAAT?

Så smilte han og sa,: I think you droped your phone.

Jeg bare: No, your a phone! Assa – skyt meg!

Han bare så på meg og hevet brynene litt og smilte.

Jeg gikk hjem den kvelden og kunne ikke stoppe å snakke om min nye kjæreste, mr phone man.

Dagene gikk og jeg kjente jeg ville tilbake til denne baren. og det gjorde vi, og der sto han igjen. My mr phone man, eller som jeg kaller han nå, the love of my vaycay.

Denne kvelden snakket vi og lo litt og så avslutter jeg å si. Om du har et par minutter, kom å finn meg.

Han hadde et par minutter, han fant meg. Vi klinte, utvekslet nummer og thats it!

Det var faktisk det eneste som skjedde på den turen med han, men jeg sitter fortsatt med følelsen at han er den jeg skal gifte meg med.

Så hvem vet, kanskje min fremtidige ektemann er 52 år og jobber som bartender på Yumbo-senteret Grand Canaria.

Livet på Granka ass, you never really know!

Skriv en kommentar