Jeg hater ALLE hvite menn!

Da er jeg hjemme fra Spania etter to deilige uker med avslapping, og jeg har så mye jeg burde fortelle, men jeg tror vi lar noen ting ligge igjen jeg, what happens in Spania, stays in Spania!

Da jeg tok kvelds-flyet hjem i går opplevde jeg noe veldig spesielt. Jeg satt helt bakerst i flyet ved siden av to unge kvinner som snakket mye om hvordan hvite menn behandlet kvinner, og til slutt sier hun ene kvinnen til hun andre » Jeg hater alle hvite menn»  så lo begge to.

Begge disse kvinnene var mørkhudet, opplevde jeg nettopp rasisme? Eller er det ok at to fremmede kvinner som sitter ved siden av en hvit man sier dette høyt? For meg ble dette ganske så ubehagelig selv om kanskje det var ment som en spøk.

Hva om man snur på kortene her og det hadde vært to hvite menn som hadde denne samtalen ved siden av en disse kvinnene, hvordan ville de reagert? Hadde de to mennene da vært rasister, eller hadde vært ok fordi det var en spøk?

Hva er ok, og hva er ikke ok?! Makes U think…

Jeg oppdater dere litt senere om the love of my life. YEssss – tror det eller jeg. Denne historien er ganske så artig skal jeg sier dere.

Skriv en kommentar