I dag smeller det, og han trenger deres hjelp <3

Hei dere, its been a minute!

I kveld skal jeg ta turen til Oslo Spektrum for å heie på en veldig god venn av meg som skal prøve lykken og overbevise det norske folk at han fortjener en plass i finalen i Tel Aviv og representere Norge. Noe jeg virkelig mener han gjør, både med sang, talent og underholdning han alltid gir, men mest av alt fordi han er et jævla bra mennesker, og jeg elsker at han ikke har filter på noen ting.

Jeg møtte Hank på en av konsertene sine i København i 2018, og mulig du tenker, hvorfor er du på en Hank Von Helvete konsert Espen?! Ja, det spurte jeg meg selv om også i det jeg gikk inn døren, for musikken er nok ikke helt meg. ( trodde jeg )

Jeg fikk en øl servert i hånden, hadde et stort smil rundt kjeften og kom med et åpent. Har faktisk aldri hatt det så gøy på en konsert noen gang, fy flate ass – du kødder ikke med rockere. Livets underholdning, bang bang med sveisen, og et energi nivå som virkelig slå de fleste kardio timene på treningssenteret.

Vet dere hva Hank og jeg har tilfelles? For utenom scene-talent, ja – jeg mener jeg har et talent når det kommer til å stå på en scene å gjøre det jeg kan. Men vi har begge litt mørke historier fra tidligere liv som har gjort oss til den vi er i dag, men mest av alt – vi begge ELSKER Britney Spears. Baby one more fuckings time!

Når konserten var ferdig rocket Hank og jeg gode Britney låter backstage og snakket om livet.

Håper dere vil legge inn en stemme under dagens sending. Han er nummer 7 ut, og dere husker hva Monica Geller sa til Chandler Bing?!  7-7-7-7-7-7-7 – SEVEN……

Send 7 til 26600

Heia Hank, heia Britney og heia hele Norges kuleste rockestjerne.

Stem stem stem. <3

Skriv en kommentar