er du klar for å stramme opp kroppen sammen med meg?

egenreklame

Mandag og ny innspilling av @happybodypeople for mars. 12 nye programmer skal skrives og utføres i løpet av uken, boom!

Vi er alle forskjellige med forskjellige behov når det kommet til trening og egentid, men vi er også jævla like innerst inne. 

Følelser hos oss mennesker er universale, men mange vokser opp med at følelser er barnslige, uansvarlige og farlige. Så vi lærer å ignorere, kontrollere og benekte dem. Vi forstår så vidt til slutt hva de er, hvor de kommer fra, eller hvordan de forstår oss bedre enn vi forstår selv, og derfor bygger vi også opp murer og lar oss selv ikke være 100% oss selv, og det er veldig trist, tro meg, jeg har vært der mange ganger.

Jeg er så takknemlig for at jeg for gjøre hobbyen min om til jobben min, og at jeg for ta en del i livene og de personlige historiene til fantastiske mennesker hver eneste dag ❤️ for det er jo nettopp sånn at noen ganger er det godt å bare ta 15 minutter alene med en du kanskje ikke kjenner så godt, gi litt slipp og fortelle nettopp hva man har på hjerte for så å legge ting bak seg, eller jobbe med å knuse sin egen mur for å gå videre som trengs. Den jævla muren ass! Vi må slutte å bygge mur for både oss selv, og på grenseland. Murer hjelper ikke noen!

Har du lyst å være med å trene i mars-gruppen?  Meld deg på i dag HER så skal vi jobbe sammen med både matmenyer og treningsprogrammer, og hvordan knuse egen mur.

Nyt mandagen videre og håper vi ses i mars-

Skriv en kommentar