35 dates på en helg, og jeg har lært så mye nytt!

Hei og hopp dere,

Det finnes kanskje ikke noe jeg er dårligere på enn dating, men i 2019 skal jeg bli bedre på dette også, «du må bare tørre å kaste deg ut i det sier alle», så i går kastet jeg meg på en dating opplevelse utenom det vanlige.

Jeg hadde date opplæring med Netflix og totalt ble det 35 stykker på en kveld, og gjett om jeg lærte mye av både hvordan jeg selv kan bli bedre på neste date – men også hvordan det er å date for eldre mennesker, menn, lesbiske osv.. Dette må være den beste serien jeg har sett når det kommer til dating på TV, for er det noe som er virkelig kleint på TV, ja så er det dating.

Denne reality serien er så sjukt fint klippet sammen også, du sitter igjen med en følelse at du ser på The Hills som gikk på MTV back in the days, og du får også ekstremt lyst å flytte til NYC etterpå for å dra på random dates og prøve lykken in the big apple!

Det er totalt seks episoder ute på Netflix i sesong 1 av Dating Around, og du blir å elsker hver eneste en. For en cast, snakk om bra jobbet til produksjonen, min favoritt er uten tvil enkemannen Leonard, what a man!

Skriv en kommentar