fra komfort til sjokkerende avsløringer!

Inneholder annonselenker / reklame

I går hadde jeg tidenes valetines day på et hotell i Oslo, sånn cirka 550 meter fra hvor jeg selv bor. Utrolig deilig å kunne nyte en kveld borte fra eget rot. Jeg fikk faktisk følelsen av å være litt på ferie selv om jeg bare noen meter unna, og det beste var at jeg kunne trene på rommet mitt, noe som passer perfekt nå som jeg har begynt å lage nye treningsprogram til alle som skal være med å trene i 4 uker gjennom mars.

Du kan melde deg på treningen HER.

Jeg fikk endelig hentet de nye klærne jeg hadde shoppet også, rart hvor lang tid man kan bruke på å dra på posten i grunnen. Siden noen av dere har lurt på hvor man kan bestille samme klær, legger jeg med link til dere her <3

Friends T-skjorten HER og Munch hettegenseren HER, eller hvite bade-shorts.HER

Men fra en deilig natt på tidenes hotel til sjokkerende avsløringer i den nye boken til Anne Brith som jeg har fått litt innsikten på:

”Kvinner SOM HATER KVINNER”

OMG!! Det er kanskje den villeste avslutningen EVER! Jeg er nesten litt i sjokk hvordan folk holder på! Boken kommer 08.03.2019. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si……WOW!

Skriv en kommentar