slik gjør du meditasjon hjemme

Inneholder egenreklame

Hey mandag,

Jeg startet dagen med 10 minutters meditasjon, hvor jeg etterpå tok en iskald dusj. Det er virkelig som en helt ny verden har åpnet seg opp når man starter dagen på en slik måte.

Har du ikke testet ut meditasjon før anbefaler jeg det på det sterkeste, hvert fall om du har et stressende hode slik jeg har til tider. Du vet når tankene dine lever sin egen verden og du ikke får helt kontroll?! Prøv ut meditasjon.

Min engelske kompis Trinny Woodal har på sin nettside lagt ut video som dere kan teste ut. HER finner dere siden hennes.

Iskald dusj er ganske så jævlig i begynnelsen, men herregud så godt det føles etterpå, og varmen kommer tilbake dobbelt så fort. Det er både sunt og vil gi et ekstra godt kick.

I dag skal jeg lage noen nye trenings-programmer samt nye matmenyer til Happy Body People for mars, kanskje det kunne være kjekt å kjøre på med litt meditasjon også, det er virkelig deilig treningsform for kropp og sjel.

Påmelding til mars finner du HER, det som er nytt for utenom stram opp kroppen hjemme er at jeg stikker på hotell for å vise hvor lett det kan være å trene om man er på reise rundt om i verden, 10 -15 minutter er alt du trenger for å holde kroppen i form. Dette blir så kjekt.

Skriv en kommentar