en ensom rytter!

Hei dere,

Det har virkelig blitt noen dager siden siste update på blogg fronten, og det er selvsagt en grunn til det, men jeg har ikke tenkt å gå for mye inn på det. Jeg er veldig opptatt om dagen med å bygge opp mitt lille eventyr ”Happy Body People” noe som gir meg så mye glede og utfordringer at jeg kan ikke annet enn å bruke mesteparten av tiden min på dette. Tenk at jeg nå holder på med februar – og om litt skal jeg sette i gang med mars.

Jeg har verdens fineste HBP kunder som jobber og står på hver eneste gang jeg legger ut nytt program til de, og når de forteller meg om den mestringsfølelsen de får ut av Happy Body People da smitter det virkelig over på meg etterpå, dette er uten tvil den beste jobben jeg noen gang har hatt. Evig takknemelig hver dag.

I livet skjer ting, følelser settes på spill og som noen av dere vet så er jeg et mennesker som kjenner mye på ensomhet, og da kan jeg mange ganger bli innesluttet og kjenne på mørket, stillhet og ønsker i grunnen bare å være alene med mitt.

Noen ganger vil jeg dele, andre ganger ønsker jeg bare å slukke alt. Til tross for helt fantastiske venner er jeg en veldig ensom rytter. En som ønsker og drømmer om ekstremt mye, men ofte er jeg ensom i min egen lille verden.

Jeg kan godt si at jeg ikke bryr meg om hva andre mener om meg og mitt også men det er virkelig ikke sant, jeg bryr meg nok litt for mye, og som alle mennesker så ønsker man jo å bli likt av alle.

Jeg har alltid vært en veldig åpen person som snakker ærlig og står på mitt, men kjenner at jeg har blitt mye mer privat den siste tiden, og jeg tror kanskje jeg skal prøve å holde Espen litt mer private fremover, enn å dele alt jeg føler og kjenner på. Det blir en form for beskyttelse mot negativitet og agresive mennesker som til tider ønsker å banke meg.

Uansett dere så håper jeg dere får en magisk helg fylt av kjærleik og utfordringer.

Nå tar hver fall jeg helgen sammen med mine fine.

Klem.

Skriv en kommentar