slik trener du trappe trening ( program )

I det siste har jeg fått helt dilla på å trene trappemaskin på gymmen, og gjett om jeg kan både se og føle på gode resultater.

Nå spiser jeg jo også veldig rent fra min egen meny som jeg deler med de som trener på Happy Body People, og det gir jo selvsagt ekstra gode resultater. 80 % handler om hva man kaster i munnen vet dere. Kosten min består av mye proteiner, gode karbohydrater og mettet fett.

Det er ikke alle plasser man finner en trappe maskin, så om du ikke har tilgang til denne kan du også utføre programmet i vanlig trapp, men det er ikke like morsomt for å si det sånn.

21 minutter.

Jeg starter de første fem minuttene rolig tempo slik at muskulaturen får varmet seg godt opp

Jeg går gjennom fire forskjellige ”faser”

1 minutt hvor jeg har farten på 12 -15 % ( dette er fort ) Her holder jeg hendene fast i maskinen, mens jeg tar et hopp hvor jeg sparker det ene beinet bakover, mens det andre landet på trappen-. Jeg bytter bein annen hver gang.

1 minutt hvor jeg senker farten til 5 – 7 % hvor jeg går i rolig tempo med en knekk i knærne og presser beina sakte opp ( dette skal brenne i muskulaturen )

1 minutt hvor du går sidelengs opp trappen mens du presser ut beinet hver trapp du går opp. Et bein på trappen, andre bein press ut. ( dette må gjøres på hvert bein )

Totalt er dette 4 øvelser, og minus 5 minutter til oppvarming – så totalt 16 minutter arbeid!

Det var det folkens – klarer du å kjøre 21 minutter på denne? Jeg har troa, og kjenner du det blir for mye, husk: Det er bare 21 minutter – så er du ferdig.

God trappe-trening.

Skriv en kommentar