Du ser en narkoman, du skriker jævla taper!

Kjære lillesøster ❤️

Året er 2019, og måneden er januar, du fyller år, og for første gang på 15 år skal du endelig ut i verden og starte livet på nytt. 

Som storebror og din største fan kunne jeg ikke vært mer stolt over hvordan du har klart å snudd om på livet ditt etter år med smerter. 

Denne uken pakket du sakene dine fra rus-hjemmet og skal endelig ta fatt på livet som den person vi i familien din har kjempet for å få tilbake etter alle disse årene, og nå skal du endelig hjem til oss. 

Kjære mamma. ❤️

Du er virkelig et forbilde for andre foreldrene som kjemper sin kamp med barn med rus, takk for at du aldri gav henne opp, til tross for at du selv har møtt motgang og måtte sitte å høre på sladrekjerringene i sy-foreningen snakke stygt om deg og din datter. Vi som er sønnene dine kunne ikke hatt en sterkere og mer rå mamma. Du er et forbilde for så mange familier, og aldri gir opp kampen for å hjelpe andre familier som sliter med rus. Jeg bøyer meg i støvet MA, fy faen for ei dame du er!

Du ser en narkoman, du sier jævla taper og tulling. Du spytter kanskje på personen, eller du ser ned på personen som sitter iskald på gaten og ikke finner veien hjem, men bak all rusen sitter det et menneske som kjemper en kamp som ingen andre kan se, eller føle på.

Husk dette flotte mennesker der ute – DU ser ikke mennesket, det DU ser, er hvilken påvirkningskraft et rusmiddler kan ha, for vi alle har en historie, alle har en fortelling. Tenk deg to ganger om neste gang du ser en som er påvirket av rus, for historien bak er nok mye mulig tøffere enn den du har i det du spytter, eller ser ned og vifter med øynene og drar hjem til familien din som om ingenting av det du nettopp gjorde satt sine spor hos han/henne.

Gratulere med dagen lillesøs, gleder meg til å se deg skinne videre som en rusfri tøff ung kvinne.

Vi elsker over alt på jord ❤️ min store, lille, fine familie med dronningen av Bingoen i midten.

Skriv en kommentar