Pasta med bønnesaus på budsjett

Hei dere!

I dag snakker vi middag på menyen, og denne er på budsjett.

Sunt og godt, og vil mette deg lenge. Den er laget til to personer, men jeg trent så mye i det siste at jeg endte opp med å spise hele middagen alene i går.

For sånn er det noen ganger dere, kroppen sier fra at den trenger ekstra næring, noe jeg definitivt gjorde i går da jeg avsluttet innspillingen av program 12 som kommer på Happy Body People sitt januar program.

I dag skal jeg sitte å lage fire nye programmer som jeg tar med meg på reisen i morgen slik at jeg kan begynne på februar programmet. Det er så spennende og sjukt digg faktisk fordi jeg får så mye utbytte av denne treningen selv, føler jeg har blitt så stram i fisken de siste ukene. Du vet, trening trenger ikke ta så lang tid før man oppnår resultater, alt handler om jobben du legger ned.

Siden er det tilbud på Meny om dagen, gikk jeg for fersk paste 250 gram til 10 kroner, jada… 10 forbanna kroner, det er billig det.

Du trenger også:

  • En pakke med brune bønner
  • 250 gram fersk fullkornspasta – må ikke være fersk da!
  • En avocado
  • cherrytomater
  • En halv boks med tomatsaus fra Jacobs
  • To never med spinat
  • En SS kokosolje
  • Tre SS med finhakket parmesan

Slik gjør du: 

Legg en spiseskje med kokosolje i en gryte og tøm deretter over bønnene. Husk å vask de først. La de varme seg litt opp før du heller over tomatsausen fra jacobs. ( svak varme ) Dette skal ligge å varme seg til pastaen er klar, dryss gjerne over litt Organo. Finn frem en ny gryte med vann, så mye vann at alt av pastaen får plass. Dryss over litt salt om du ønsker det.

Kutt opp tomat, avocado og spinat.

Når alt er ferdig – cirka fire minutter, legger du pastaen i en bolle, tømmer over bønnesausen og legger over alle grønnsakene. Til slutt drysser du over finhakket parmesan. Rør alt godt sammen, og innen 10 minutter har du tidenes vegetar middag. Nydelig smak, billig og metter godt.

God middag dere.

Skriv en kommentar