goals for 2019

Godt nyttår fine mennesker – håper planen for 2019 er i boks for dere, mine er hvert fall lagt på papir, så nå gjenstår det bare å jobbe mer enn jeg noen gang har gjort før, og sava som jeg gleder meg til dette året.

I går startet jeg dagen med litt jobb på Happy Body People – har du meldt deg på, da må du legge til Happy Body Pepole på Facebook innen 3 januar, for da smeller det.

Jeg dro på brunsh til Lene i 13 tiden sammen med en hærlig gjeng med mennesker, feiret i noen timer med de før jeg tok turen videre hjem for å jobbe litt til, og deretter var det middag i 16 etasje hos Terje. Jeg bestemte meg også for å dra inn i det nye året 100% edru, så det gikk i kaffe, juleburs og kake. Dette må være den beste nyttårsaften jeg har hatt på mange år, bare helt rolig og fint og edru.

  • Planer for 2019 er å jobbe mer med eget konsept, og virkelig ta meg selv seriøs.
  • Reise og møte nye og spennende mennesker fra forskjellige kulturer, det er noe vi alle trenger. Første stopp – Dubai!
  • Ta vare på meg selv på en bedre måte, og starte dagene med forskjellige utfordringer.
  • Si ja til enda mer, holder foredrag om trening og mental helse.
  • Ikke la andres tanker og meninger påvirke meg i negativ retning.
  • Tro det eller ei, men jeg vil trene mer, lære mer og dele enda mer til dere innen dette faget.
  • Jeg skal også bli flinkere til å date og slippe folk inn på meg – det tror jeg er yber viktig.
  • Meditere er noe jeg vil teste ut.
  • slå av mobilen når jeg ikke er på jobb.

Du kan fortsatt stemme på meg i Vixen influencers awards HER. Helt frem til 3 januar <3

Skriv en kommentar