Happy Body People påmeldte

Gratulere med dagen til meg, endelig er jeg to år mindre på Tinder, i fjor var jeg tre år mindre – så ja – her vokser man faktisk opp, haha.

Neida, men i dag voknet jeg opp til en sms hvor det sto «det ligger frokost til utefor døren din»  der lå det proteinrundstykker og juice fra en av mine beste kompiser, så koselig med frokost levert på døren, det er de små tingene som dette som virkelig rører meg, tusen takk <3 fineste venn.

En annen gave som jeg setter så sjukt pris på er hvor mange som faktisk har meldt seg på Happy Body People programmet mitt som vi starter med 3 januar, for meg er dette ALT om dagen. Det er drømmen min som har blitt en realitet. For 1 år siden satt jeg på kontoret med beste kompisen min Lene og hadde det rett og slett helt for jævelig.

Vi ble sittende i mange timer og snakke om livet, mål og meninger, og til slutt kom ideen frem, og vi begge falt pladask for navnet Happy Body People.

Happy Body People står for: Bli glad i din egen kropp. 

Det har tatt meg mye frem og tilbake på å «tørre» å gjøre dette, fordi det handler ikke om meg, men om dere som har meldt dere på og lagt deres tro på meg. Det er sjukt stort og jeg er så giret, glad og spent på samme tid. Vi skal jobbe tett sammen i 4 uker. Vil bare si, tusen millioner takk for tilitten, betyr mer enn hva dere aner.

PS:

Alle som har meldt seg på, og betalt vil bli godkjent i FB gruppen, men fordi det er så mange som har sendt en venneforespørsel, vil det ta litt ekstra tid for meg å godkjenne alle de som faktisk har betalt. Du vet, jeg sitter med alt alene, så her er det virkelig a one man show.

Nå er det bursdag, men først trening og litt jobbing.

Skriv en kommentar