så mange datet jeg i 2018!

27 desember – dagen før dagen!

Ja, i morgen fyller jeg år igjen, herregud hvor fort tiden flyr, det er rett og slett helt vilt. Hva har skjedd i løpet av 2018 i grunnen?! 2018 var året hvor jeg bestemte meg selv for å jobbe med meg selv, mine tanker og hva jeg ønsket videre, noe jeg virkelig føler jeg har funnet ut av både positivt og negativt.

Jeg har tatt 5 sekunders regelen min på alvor – JUST DO IT! Ikke tenk for mye over hva du vil – for innen 5 sekunder kan tanken ha snudd seg. Så husk, vil du ha en forandring, bedre helse, eller kjenne på følelsen at det skjer noe i livet ditt, så er det bare du som kan gjøre dette, ingen andre! Ta ansvar for deg selv, og ikke tro at ting bare skjer – du må selv ville det, og jobbe for at de nye tingene i livet ditt skal komme.

Jeg har vært på hele to date i løpet av 2018, tror ikke 2018 var året jeg skulle date så veldig mye, først må man ordne opp i egne ting før man drar inn noen andre i livet sitt, og 2019 ser lysere ut på den fronten også. <3 Kjærlighet er fint.

Jeg ser for meg at 2019 blir hektisk i forhold til jobb, og det er virkelig alt jeg ønsker. Det å få jobbe med mennesker er rett og slett det beste jeg vet – så nå håper jeg Happy Body People blir en suksess for de som har meldt seg på, igjen så handler alt om de 5 sekundene og at de gjør jobben som kreves for å snu om på livet. Det er tross alt en livstil, ikke en kjapp slankekur.

Mine SoMe kanaler er seminominert til Vixen Influencers Awards 2018 – Noe jeg setter så sjukt pris på, jeg vinner ikke, det vet jeg, men hadde vært gøy å komme til finalen i januar – du kan stemme HER om du mener jeg fortjener en plass.

Jeg flyttet til Spania i to måneder, og knakk ut både bokplaner og happy body people konseptet mitt, og jobbet enda hardere med meg selv. Yoga hver morgen, og svømte frem og tilbake et par ganger i bassenget hvor jeg bodde, og jeg er ikke så fan av å svømme.

Jeg forelsket meg i København, og reiste ditt tre ganger i 2018. Dette er utentvil blitt min favoritt-by, og kan lett se for meg at jeg flytter ditt om alt passer inn i planene.

Jeg tok rekorden min i powerwalk. Gikk over 100.000 skritt på 4 dager og var sjukt stolt av meg selv. Det er faktisk min favoritt aktivitet å gjøre på sommeren. Gå – gå – gå – gå………Gleder meg til sommeren og nye gårturer.

Jeg dro innom Stavernfestivalen for første gang – og det blir ikke siste. Lenge siden jeg har hatt det så moro på festival. Dro også på Palmesus for første gang, tidenes festival, ses til sommeren ass.

Dro på Elle sin sommerfest med Caroline og Lars, storkoste meg glugg i hjel.

Jeg var i skogen kanskje 95% av tiden i sommer og elsket hvert eneste sekund. For det meste satt jeg der alene, drakk en øl, og spiste hjemmelaget nistepakke. Slike opplevelser er noe av det beste jeg vet.

Var innom Coachella festen på Bølgen til J2mas.

Dro til Amsterdam og feiret 40 årsdagen til beste kompisen min. For en tur, tidenes opplevelse.

Dro på Vixen influencers award i Swix trøye og halve nettet hadde stor diskusjon om antrekket mitt.

2018 har vært et rart, men spennende år for hodet mitt. Nå skal jeg sette meg på kafe og gjøre ferdig Happy Body People menyen, bare noen dager til vi starter opp. Jeg gleder meg ekstremt mye, litt skummelt er det – men mest gøy med tanke på hor mange mennesker jeg skal få lov til å møte og hjelpe i fire uker.

Ses snart – nyt julen videre så lenge.

Skriv en kommentar