derfor feirer jeg jul i Oslo i år

inneholder egenreklame

Hei dere,

Lillejulaften – og for aller første gang i historien sitter jeg hjemme i egen leilighet i Oslo og skal feire jul i morgen. Ribbe skal lages og voksenpoeng føres i boken. Jeg har også bestemt meg for å kle meg opp i dress og dra i kirken, det er noe jeg heller aldri har gjort før. Av og til er det vitkig å kjenne på følelsen av å bli litt voksen «alene» og lage sine helt egne tradisjoner. Dette er hver fall noe jeg har kjent masse på i år. Jeg skal selvsagt ikke sitte alene, jeg skal være med beste kompisen min som bor i 16 etasje, men planen var å dra ned til fattighuset og hjelpe til der, men de har faktisk «venteliste» for å hjelpe til.

Tenkte jeg skulle komme med et helt genialt tips i tilfelle du ikke er ferdig med julegavene enda og sitter i Oslo, stikk innom H&M Home butikken i Karl Johan hvor du kan få brodert navn på håndklærene dine. Jeg fikk denne av kompisene mine til bursdagen.

Dere ser, eller har sett på «Jul i blodfjel» og husker: Koser du dæ Nanna? Haha. jeg elsker disse, og det koster jo ikke så mye heller, samt det er en litt artig og personlig gave vil jeg si.

Trenger du en helt annen gave til en du er glad i – eller bare deg selv, kan du jo melde deg på treningskurset mitt i januar HER.

4 uker treningskurs, hvor du trener hjemme ved hjelp av meg online. Her skal dere få både motivasjon, matoppskrifter og treningsvideoer som vi gjør sammen over nettet. Jeg ser ikke dere, men dere ser meg. Her kan dere trene 100% privat fra stuegulvet, og dere trenger ingen manualer, bare egen kroppsvekt. Det blir gøy, tungt, spennende og jeg gleder meg så mye til å hjelpe dere frem mot målene deres.

Og en gave jeg har fått er seminominasjon til Vixen influencers awards 2018 for trening og helse. Håper dere har lyst å legge inn en stemme på meg HER.

Det vil ta dere 3 sekunder bare. Utrolig gøy å få en nominasjon i år også, det skal man ikke ta for gitt når det er så mange dyktige mennesker der ute.

Skriv en kommentar