er du klar for 20 minutters pyramide trening?

Inneholder egenreklame

Fra Happy Body People til enda mer Happy Body people – og slik går no dagene.

I går hadde jeg Lene og Vegard på trening, herregud så gøy det er å trene folk som virkelig gir all innsats i det man holder på, slik får hvert fall jeg energi av.

Vi kjørte pyramide i 20 minutter først, så rett over på sirkeltrening hvor jeg hadde delt opp i tre stasjonen.

Biseps – triseps – skuldre.

20 sekunder på hver øvelse, totalt 1 minutt jobb, så 1 minutts pause. 5 runder på disse før vi gikk over på sirkeltrening på magen.

Tre forskjellige øvelser her også, hvor vi jobbet 20 sekunder på hver, og et minutts pause. Totalt tre runder.

Når alt var gjort var det tilbake på tredemøllen for å kjøre en siste runde med pyramideløping, og den siste runden brenner noe så inn i helvete fordi du har brukt opp all «sukkerenergien» du har i kroppen til å løfte musklaturen.

Etterpå dro jeg hjem, fikk i meg en deilig lunsj som inneholder masse deilig fett og proteiner, og sovnet faktisk i 20 minutter.

Tok en kopp kaffe og rett opp for å lage nytt treningsprogram på 15 minutter til dere som har meldt dere på Happy Body kurset mitt i januar. 15 minutters økt som virkelig strammer opp kroppen – gud så gøy!

Du kan fortsatt melde deg på HER og bli med på hjemme-treningen i januar i lukket FB gruppe. Jeg lover både god motivasjon, progresjon og prestasjon – og mange deilige matmenyer som du kan lage.

Gleder meg til å bli bedre kjent med dere.

Skriv en kommentar