den perfekte middagen etter trening på 15 minutter

Så utrolig gøy å se at dere melder dere på kurset i januar.

Kjenner jeg blir både litt nervøs, og super spent på en og samme gang, du vet, dette har vært en stor drøm for meg i mange år – og da skal det kjennes litt ekstra godt når man endelig tør å sette i gang.

Jeg husker jeg sa til læreren min på skolen da jeg tok personlig trener utdannelsen at min drøm var å hjelpe de som kanskje ikke helt tør, eller vet hvordan – vise hvor lett det faktisk kan være å sette i gang. Så nå gleder jeg meg så sjukt til å bli bedre kjent med dere alle sammen i januar.

Du kan fortsatt melde dere på HER. wee <3

Fra påmelding og trening til en aldri så liten deilig matoppskrift. I går skulle jeg lage en av menyene som kommer på januar kurset – men jeg mistet både det ene og det andre rett i gulvet da jeg skulle trikse med maten på snapchat – så da ble menyen litt annerledes, men den smakte sjukt digg, og tok meg toppen 15 minutter å lage.

Du trenger til 2 personer:

  • Bokkoli
  • 1 SS kokosolje
  • 1 pakke økologiske bønner
  • 1 moden Avocado
  • 1 store boks cottage cheese
  • 400 gram karbonadekjøttdeig
  • chili-flake
  • Ost fra Meieriet – 3 oster, bestående av gulost, emmentaler og cheddar. fåes på Rema 1000.

Slik gjør du: 

Legg litt kokosolje i stekepannen – og deretter steker du karbonadekjøttet til det får en fin farge. Stekes på middels varme. Dryss over litt chili flake og rør godt inn. Vask bønnene før du tilsetter det sammen med kjøttet – til slutt legger du i oppkuttet brokkoli, la dette godtgjør seg litt.

Finn frem en ildfastform og legg i halvparten av gryten i bunnen. Deretter legger du over halve boksen med mager cottage cheese, før du drysser over resten av gryten –  på toppen legger du resten av cottage cheesen – dryss over osten og sett formen inn i ovnen på 180g i cirka 5-7 minutter.

Den perfekte retten for deg som ønsker en sunn og mettende middag.

Skriv en kommentar