hilton fyller år

Inneholder sponset produkter

Hvem hadde trodd å feire bursdagen sin kunne være så gøy?!

Jeg feirer meg selv aldri, men det er første gang for alt, og dette skal så gjentas <3 Mine venner kommer fra forskjellige hold, og mange hadde aldri hilst på hverandre før – da er det ekstra gøy å se tilbake på gårsdagen og at alle kom så sjukt godt overens, det skulle jo også bare mangle, det er tross alt mine venner som jeg er så glad i.

Herregud, tenk at jeg er så heldig som får ha så mange ulike og sterke personligheter i livet mitt, og samlet på en og samme plass, venner som tar mye plass  <3 finnes ikke noe bedre enn det!

Lørdagen kommer til å bestå av det nye albumet til Allan Walker på full guffe, klesvask – trening og litt jobbing om jeg får det inn i kalenderen her, ble et par glass ekstra i går, og det kjennes litt på kroppen, men 10 minutter på gymmen, det skal jeg få til.

Genserene er sponset av julegenserbutikken.no <3

Skriv en kommentar