hvorfor er dere ikke venner lengre spør mange?!

Inneholder sponset produkt

Formen min begynner å bli bedre, og kroppen har lyst å stå opp fra krybba igjen. Den har også lyst på både mat og trening, og dere vet hvor glad mat og trening gjør meg?! Haha.

En frisk kropp er virkelig noe vi mennesker tar litt for gitt til tider, litt på samme måte som vi gjør med vennskap man har fått opp igjen om livet, noen blir med oss livet ut, mens andre forsvinner og vi tenker ikke stort mer over det, det er rett og slett veldig trist – og det samme gjelder ex-kjærester også. Av menneskelige grunner vil vi nok alltid tenke på det negative først slik at det kan hjelper oss mot en kjappere avslutting til å gå videre.

Slik ser jeg på dette:

Alle de vennskapene jeg har vært så heldig å få tid med opp i gjennom årene setter jeg så sjukt pris på, og de kommer alltid til å ha en spesielt betydning i livet mitt.

De har alle påvirket meg på en eller annen måte som har dratt meg i den retningen jeg er i dag, og uten de hadde jeg nok ikke vært her i dag. Det samme gjelder mine ex-kjærester også, for lets face it, jeg hadde aldri vært sammen med noen av de om de var onde mennesker, ikke sant? Og det hadde nok ikke du heller med dine.

Selv om man kanskje ikke passer så bra sammen som venner/ kjærester i dag, betyr det ikke at man aldri var en match. Vi lever, og vi møter utfordringer og vi vokser, dette er hva som gjør oss til mennesker, og er det en ting vi mennesker aldri blir –så er det utlært. Hver eneste dag kommer det nye impulser inn i livene våre om du bare følger godt nok med.

Kanskje du har vært sammen med en drittsekk, eller hatt en venn som lå med kjæresten din, og du tenker ”fyyy faen” hvorfor så jeg ikke dette komme?!

Kanskje du skylder på deg selv og prøver å finner ut om var det noe du kunne gjort?

Jeg tror:

Hadde det ikke vært deg, da hadde det nok vært noen andre, men siden dette nå skjedde i ditt liv tror jeg det er viktig å tenke på det som et ”push” i en annen retning. For det var ikke her du skulle være i det hele tatt, men du måtte innom denne ”følelsen” for å kjenne på et svik og et jævla nederlag, for det du har i møte er mye større, og denne opplevelsen vil være med deg videre som en «støtte» For det er noe i ordene «What doesn’t kill you makes you stronger»

I dag skal jeg feire bursdagen min (som igrunnen er om 10 dager), og som tema har jeg valgt ugly x-mas jumper. Bare fordi jeg elsker at vi alle elsker dette temaet sammen. Jeg har plukket med meg en haug med personlige gensere til et knippe nydelige mennesker jeg har hatt mye tid sammen med i året 2018.

Noen har vært med meg i over 10 år, mens andre er nye venner fra i år.

Det som er ekstra gøy er at hele den gjengen som kommer i dag er mine venner fra forskjellige hold i Norge, og mange har ikke hilst på hverandre før, så da kan man gå over til dette med at vi mennesker vokser og får nye impulser hver eneste dag igjen – for tro meg, det kommer denne gjengen her til å oppleve i dag.

Jeg er heldig ass.

Skriv en kommentar