jeg har kjørt kroppen for hardt

Hei dere,

dette er faktisk første gang jeg i det hele tatt klare å gi livstegn fra meg den siste uken på SoMe. Jeg har virkelig klart å kjøre kroppen min for hardt den siste tiden, og innsert også at jeg har lagt et kjempe press på meg selv og treningskurset jeg skal ha fra januar.

Dette er kansje det villeste jeg har opplevd, aldri før har jeg kjent en sånn smerte, når kroppen ikke klarer mer, da sier den virkelig i fra også, og det er jo faktisk veldig positivt og da må man velge å lytte. Jeg ligger en cirka en uke bakpå, men jeg skal klare å gjøre alt ferdig til 1 januar slik at vi alle kan trene samme i 4 uker for dette er noe jeg har hatt så lyst til så lenge, og har lagt så mye energi og arbeid ned allerede.

Bare det å skulle gå på toalettet har vært for tungt, ikke at jeg har pisset på meg, haha. Men tanken om å reise meg fra sengen har vært så tungt, kroppen har vært for «kald» men samtidig alt for varm, for et opplegg.

I dag har jeg tatt min aller første kopp med kaffe, og skal prøve å få i meg litt mat nå etterpå, det har ikke vært mye næring siste tiden heller. Har så mye som må fikses så håper kroppen nå har fått nok «hvile» slik at jeg får satt ting litt i gang igjen.

Det jeg kan anbefale er sesong 1 -4 av Vikings for dere som ikke har sett den. Den har jeg virkelig fått sett mye på den siste tiden – og anbefaler på det sterkeste.

Eller 1 seseong av Bad Blood på Netflix -terningkast 6.

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Ikke bare eg men mange andre savne den gamle Espen med så mye gøyheter på snap, nå er det kun trening trening trening, kjempe bra d også,men ikke glem deg sjøl, du har flere sider vi elsker. Ta vare på deg selv, klem