omg Isabel Raad!

Inneholder annonselenker

Fra juletrefest med TV3 i går – til julebord med ITV i dag.

Juletider er faktisk ganske så koselig når man får møte mange gamle kollegaer på samme plass, ta seg et glass med gløgg og nyte hyggelige samtaler. Og selvsagt så er det de sjukt kleine situasjonen også, som når du snakker med noen og dere har ikke noe som helst form for kjemi sammen, kjenner dere til de? Dere snakker, og du kjenner du må Google i hjernen for å komme på med ting å snakke om – guuuuud, slike situasjoner er så sjukt kleint!

Hadde et par slike episoder i går, og det får meg til å tenke ”er det bare meg” eller tenker den andre du snakker med akkurat det samme?! Kleint, kleint…..

Samtalen avsluttes alltid sånn ”ja, jeg skal bare på do” eller ”jahh, jeg skal bare….. eller så går man bare videre, og du blir stående der igjen alene og drikker gløggen din i håp om å finne noen å snakke med, kjendisfester ass – ikke helt min greie, men det er en del av pakka.

Men ei jeg møtte i går for første gang var Isabel Raad, herregud for et herlig menneske, hun likte jeg så godt. Ei skikkelig happy gladlaks med god energi, husker mitt første møte med rivalen hennes i sommer, Mr. Hansen, det var mer på den kleinhetsfølelsen – men han er sikkert en kjernekar bak fasaden han også, for det er jo nettopp hva SoMe skaper, en fasade!

Jakken finner du HER– Genser HER. Hatt HER Jeans HER

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei Espen!
    Jeg er titt å ofte innom bloggen din å leser, syns du er så flink.
    Jeg ser på de siste bildene dine at du bruker ett fint filter, kan jeg spør hvilket det er?

    1. Hei Connie, tusen takk for det.

      Ligger et innlegg so heter «slik redigerer jeg bildene mine» litt lenger nede 😀