fra Espen – til Espen, dette er du vel fortjent!

Inneholder annonselenker

Hei dere – og god jul fra treningsstudioet jeg har laget til i egen stuen. Her gjelder det bare å være kreativ, og jobbe på slik at alt skal gå etter planen fra januar med pt/coach kurset vi skal ha sammen.

Men ja – jul og gave tid er jo i full fokus i disse dager, og jeg er nok en av de som ikke får julegaver, eller et par vennejulegaver kjører man på med, og det er super koselig. Mine venner er jo som en ekstern familie, og i år har jeg faktisk tenk å feire julen for aller første gang hjemme i egen leilighet sammen med bestekompisen min.

Tenk det da, bodd i Oslo i 12 år og har enda ikke feiret i egen by, dette gleder jeg meg sjukt mye til, og det får meg til å føle meg skikkelig voksen.

Det var som Terje sa «Vi får jo hele byen for oss selv i jula, Espen – alle reiser jo hjem»  Jeg sa, «du vet folk bor i Oslo også?

Det er da du skjønner at man er vant til å reise hjem i juletider, haha. Men ikke denne gangen, nå skal vi lage ribbe og medisterkaker fra bunnen av – og nyte voksenlivet i smoking sammen med The real Oslo company.

Men jeg liker å kjøpe julegave til meg selv da, så for to dager gikk jeg inn på favoritt sjappa i UK å kjøpte et par gaver til meg selv og leveringen kom på døra i dag. Jeg bestilte ikke ekspress levering – men topp steming fra min side.

Dette skal jeg ikke pakke inn – det skal brukes med en gang.

God jul fra Espen til Espen.

Jakken finner du HER ( SALG ) og bootsene finner du HER

Skriv en kommentar