Happy Body med Komikerfrue

Reklame for eget konsept!

Hei dere – jøye meg for en dag dette har vært. I 09:30 tiden kom Marna løpene opp 18 etasjer for å bli med på innspilling av treningskurset jeg skal ha i januar, snakk om kul kompis da eller.

Jeg synes det er så sjukt viktig å formidle dette treningsbudskapet mitt riktig til dere, og derfor spurte jeg om Marna ville være med på en 15 minutter økt, slik at hun som er både mamma, og en super forretningskvinne kan forstå at 15 minutter om dagen holder i massevis, og at hun kan gå god for dette hjemmetrenings konseptet mitt.

Jeg har med andre ord ikke betalt henne en krone for å bli med, hun synes selv dette var noe som kunne passe for både hennes livsstil, og at det ville hjelpe mennesker som ønsker å opp av sofaen å stramme opp kroppen sin.

Som Marna sa ” jeg trenger noen som pusher meg, og vet hva de snakker om” og det er virkelig noe vi alle trenger enten om det gjelder trening eller andre ting. ”Push it – and you will receive it”

Så bare i dag har jeg fått filmet 3 treningsvideo, og gjett om jeg er sliten nå, ha ha. Men mer giret enn sliten faktisk, dette er så gøy, og jeg gleder meg bare så sjukt til vi skal sette igang i januar.

Det eneste jeg kjenner som irriterer meg litt er opplastingen av videoene. Har endelig fått lastet opp 2 stykker nå, og det har hvert fall tatt 5 timer.

Ordner seg alltid, jobbe på!

Skriv en kommentar

2 kommentarer

 1. Hei, jeg har just begynt å trene og lurte litt på hvordan treningsklokke du anbefaler til nybegynnere?
  Jeg trener hovedsakelig intervall og utholdenhet (styrke også).

  1. Hei Ingunn 😀

   Jeg har ei klokken som jeg mener er helt toppers. Den heter Polar R360 og er ikke så dyr heller. Kjøpte den i fjor, men mulig det er komme noen bedre nå. Sjekk de ut. Og god trening videre. Keep up he good work.

   Espen