shooting day

I det siste har jeg hold på å lage nye oppskrifter til kurset jeg skal ha i januar sammen med noen av dere ( håper jeg da) noe jeg gleder meg utrolig mye til. Påmelding vil skje fortløpende, og prisen for å bli med skal være ganske så billig.

Jeg pusher også min egen grense når det kommer til dette prosjektet, men det føles så riktig, og jeg er veldig giret – og litt nervøs på samme tid. I dette prosjektet vil det komme deilige kjappe oppskrifter, både nye og gamle som skal være med å gjøre det litt lettere for dere som sliter litt på mat fronten.

Her finner vi blant annet hjemmelagde tunfiskkaker, glutenfrie lavkarbo rundstykker og glutenfri pizza med over 200 gram proteiner, ikke at du trenger så mye proteiner, men den er helt genial og smaker sjukt godt +++

I dag er dagen hvor jeg starer å filme treningsvideoene til prosjektet, om litt skal jeg ut til et produksjonsfirma og hente de viktigste tingene slik at filmingen blir bra. Jeg skal gjøre ALT selv, så her gjelder det å virkelig passe på at ting går etterpå egen plan. Så giret!

Det som er viktig å tenke på i forhold til treningen med meg, er at du slipper å dra ut av huset. Treningen skal kunne gjøres hjemme i din egen stue, og jo mer du gir, desto mer resultat får du tilbake. Jeg gleder meg til vi skal bli bedre kjente sammen i januar.  

Skriv en kommentar