derfor skal du kaste badevekten!

En av de viktigste tingene du kan gjøre for deg selv når du skal sette i gang med en livsstilforandring i forhold til kroppen og helsen din, er å kaste badevekten rett i søpla, eller bedre sagt, aldri kjøp deg en badevekt.

Denne lille jævelen kan å ødelegge mer enn hva den kan hjelpe deg på veien.

I min tid var jeg besatt av badevekten, og jeg veide meg opp til 2 -3 ganger om dagen, til slutt ble jeg helt besatt av å rase ned i vekt. Jeg spise mindre bare for at vekten skulle vise at tallene gikk nedover, og kroppsmålene mine var helt sjuke i perioder. Så badevakten den dropper du!

Så da lurer du kanskje på hvordan skal du klare å gå ned 10 kilo om man ikke har en badevekt som kan vise tall? For det første er tall bare tull, litt på det samme måte som alder. Du kan være 80 år og fortsatt se ut som du er 60 år. Tall er bare tall folkens!

Tips:

Tenk at du skal lage mat hvor du bruker en oppskrift som du har laget mange ganger før. Da dropper du som regel å lese hvor mye mål du skal ha i av de forskjellige ingrediensene, for dette tar du på feelingen, sant? Du går ikke lenger etter en oppskrift på papir.

Det samme gjelder når det kommer til treningen. Gir du det du kan på treningen, da kommer resultatene automatisk, så da skal du ikke tenke på vekten, eller tallene som ville stått på badevekten din. Jo mer du trener, jo mer erfaren blir du.

En av de tingene folk virkelig gjør feil, og ikke tenker på når man setter i gang med treningen er at man ofte vil gå opp i vekt fordi fett omdanner seg til muskler, og bruker man badevekt da, kan man tro at treningen er til ingen nytte lenger, og da blir man sur, grinete, og forbanna, og etter 1 måned på treningsenteret takker man for seg, og slutter å trene.

Happy Body som er mitt konsept fra januar er det ikke lov med badevekt, for det er ikke her fokuset vårt skal ligge. Vårt fokus skal heller ikke handle om å få en sixpack på 1-2-3.

Fokuset skal handle om å ta vare på kroppene våres på en sunn, bra og positiv måte. Vi skal trene, motivere, spise og vi skal få resultater, men ikke ved hjelp av slankepress. Men ved hjelp av motivasjon og en happy body feeling. Jo hardere du gir i det man trener, jo mer resultat får du. Det finnes ingen snarveier – du må selv gjøre jobben.

Så dere, i dag kaster dere badevekten rett i søpla! Den trenger dere virkelig ikke. Eneste du trenger er en god treningsøkt som ikke trenger å ta lenger en 15 minutter, og etterpå lager du deg en sunn og deilig lunsj.

#KASTVEKTA

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Tusen takk! Endelig noen som har skjønt det. Du kjøper jo ikke bukse i størrelse 85 kg!!!! Måler cm 1x pr uke og det er sykt motiverende ❤

  2. Du er en herlig mann, med stor M. Har du vips, så vipser jeg over penger til trening 3 januar 2019,
    Mvh
    Anne Gisleberg

    1. Hei Anne, det må nok gjennom vanlig betaling pga regnskap slik at alt er riktig dessverre.