slik trener du hjemme på 10 minutter.

Hei dere,

I dag tenkte jeg vi kunne kjøre på med en aldri så liten høy intensiv trening som du kan gjøre hjemme på stuegulvet, denne vil ta deg ti minutter å gjennomføre, og alt du trenger for å gjøre denne økten er plass i stua, stoppeklokke som du sikkert har på telefonen din og kanskje litt digg musikk. Søk på espenhilton ( små bokstaver på Spotify ) og listen heter HappyBodyPeople, eller bare trykk på linken HER og følg min kanal.

Vi skal gjennom tre forskjellige økte hvor du jobber 20 sekunder på hver økt sammenhengende, så tar vi 1 minutt pause – og begynner på toppen igjen. Totalt fem runder som utgjør 10 minutters hjemmetrening.

Jeg har også lyst at vi skal jobbe litt med magen rett etterpå. Her kjører vi på med fire forskjellige øvelser. hvor du jobber i 15 sekunder på hver øvelse, så tar du 1 minutt pause, og deretter rett over på ny runde. ( 2-3 runder )

Du kan nå sende inn nominasjon til Vixen Influencers Awards 2018. Jeg hadde satt så pris på en nominasjon fra deg/dere. Synes Vixen er så stas jeg. Du kan trykke HER så kommer dere rett inn på siden, fyller inn hvilken kategori dere vil nominerer i, og vips så var det gjort. Man kan bare nominere en gang. <3

God trening, og husk å ta vare på deg selv og nyt søndagen videre. Får dere ikke trent i dag, kan jeg anbefale å starte dagene med denne økten før jobb i morgen.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. Nominasjon sendt inn!
  lykke til

  1. tusent akk <3

 2. Gjorde økta i dag. Tungt!😂Så nå sitter jeg her som en geléklump🙄
  #dårligtrent😂
  Gleder meg til fortsettelsen💪
  #motivert😊💪

  1. Hærlig, sjukt gøy å høre 😀 Dette blir bra