4 ukers treningskurs fra Januar 2019

Inneholder annonselenker

Jeg hadde kontor sammen med Lene i går på BA3, har dere ikke vært der enda, må dere ta turen. Super hyggelig atmosfære, god kaffe og nydelig mennesker som arbeider der, om dere planlegger å ta turen på lørdager ville jeg kommet ganske – for her blir det fult på nullkommaniks!

Vet dere hva vi har planlagt?! I år skal jeg feire bursdagen min, det er noe jeg aldri gjør nettopp fordi jeg har bursdag fire dager etter jul, da er det jo ingen igjen i byen – så da fant Lene og jeg ut at vi slå på stortromma og går for «ugly x-mas jumper» som tema fordi jeg er så besatt av stygge julegensere. Det er nesten litt flaut at jeg har så mange, tror jeg handler inn en ny ugly jumper hvert eneste år, ugly –ugly –ugly in my heart<3

Jeg driver å skriver på fire forskjellige spennende prosjekter for 2019, for 2018 er nesten slutt, bare 40 dager igjen – så woops var vi ferdig, farvel ass..

Det er sjukt digg faktisk, dette året har ikke vært så kjempebra for min egen del, men 2019 – det har jeg virkelig troa på, og jeg har troa på dere. ”Do what you love, and love what you do” Er ikke en «klisje» man kan si da?! Gleder meg virkelig til å sette igang med alt sammen.

Jakke finner du HER – Cargo bukse HER – Genser HER og hatt HER.

I skrivende stund holder jeg også på å lage treningsprogrammer, og ukesmenyer for januar til dere. Det vil si, til de som melder seg på månedeskurs med meg.

Alt er ikke 100% sikkert enda, så kommer tilbake med oppstart, påmelding og informasjon. Mitt kurs skal du kunne gjøre hjemmefra, for jeg vet det er utrolig mange mennesker som sliter med å dra ut døren og inn på et treningssenter. Holder dere oppdatert, og håper mange vil være med. Da trener vi sammen i en lukket gruppe slik at ting blir mer komfortabel.

Skriv en kommentar