i helgen var jeg på min første date i år

inneholder annonselenker

Hjemme igjen fra København, etter en tur som rett og slett var helt nydelig. Og vet dere hva, på fredagen stakk jeg på date, tenk det? Det er en ting jeg ALDRI gjør, og det var ikke en sånn date «la oss møtes klokken 20:00 og se en film» Dette var en date som startet klokken 04:00 – vi dro å tok en deilig dansk øl på en ganske så skitten brun pub som stengte klokken 05:00. Danmark ass, de stenger virkelig aldri.

Merkeligste opplegget, men utrolig hyggelig. Tror jeg skal bli bedre på dette med å dra på date i 2019 jeg, neste gang går jeg for et litt tidligere klokkeslett også, litt mer hyggelig å våkne opp tidlig haha.

Fra den forete høstjakken fra Levis i denim som du finner HER  – og den røde merinoull genseren finner du HER.

Går vi rett over til den nye varme vinterjakken i leopard HER. Den er faktisk ganske så billig også, det er alltid et pluss. Jeg kjøpe min i størrelse L, selv om jeg bruker till vanlig størrelse medium. Men jeg synes det er litt kult når vinterjakken blir litt oversized, samt det er digg å kle på seg en enda varmere genser under slik uten at det vil se helt forferdelig ut, om du skjønner. Alltid digg å pakke seg godt inn når det er kaldt ute.

Leopard vinterjakke finner du HER. Cargobukser finner du HER

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Kuleste jakken da 😍😍 ser helt amazing god ut 🙌🏻
    En date trenger ikke alltid å være en typisk date date, ja til mer dating i 2019 👏🏻