denne høstjakken må du ha

inneholder annonselenker

Hei mandag

Siden jeg har fått en del spørsmål om denne denim jakken min fra Levis i det siste, legger jeg ved en liten lenke til dere her i tilfelle dere vil shoppe en til mannen, eller deg selv. Jakken sitter fantastisk på, og merket er som sagt Levis, noe som gjør at man vet at kvaliteten er helt yppelig, og vil holde seg bra i årene som kommer. Den er utrolig god og varm på kroppen med tanke på kalde høstdagene vi har forann oss.

Jakken finner du HER.

Nike skoene finner dere HER. Jeans HER. Strikkegenser som kan passe inn HER

Håper mandagen deres blir like fantastisk som jeg har tenkt at min skal bli, lykke til på treningen, og husk å slå av mobilen i de minuttene du trener, da vil du virkelig få oppleve at du er i et med kroppen, og tilstedet der og da.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. helluu hvilken filter/ app bruker du for å få den effekten? :))))

    1. Heisann, det ligger i et egent innlegg lenger nede 😀