noen drar til himmelen, andre drar til helvete

Ja folkens, sånn er det noen ganger faktisk! Noen drar til himmelen, mens andre drar til helevete, og i går var adressen Hank Von Helvete. Jeg har faktisk aldri vært på en rockekonsert før, det nermeste jeg kommer rock er Bon Jovie — Its my life, og det sier mye ass, ellers kan jeg jo også nevne at jeg har I love rock and roll med Britney Spears på listen min, teller det?!

Men i går dro vi for å oppleve noe som virkelig har gitt mersmak, og nå trodde du kanskje jeg mente et trangt mørk rom fylt med svette matcho gutter? Det har jeg opplevd mange ganger før, som dere trenger tips er det bare å si fra. Det jeg mener denne gangen er et lokal fylt opp med engasjerte og stolte Hank Von Helvete fans, det er en opplevelse i seg selv. Han burde være så stolt.

Tenk at han nettopp har gitt ut ny musikk også som har gått rett til topps på rockelisten i Sverige, det nermeste jeg kom meg til toppen i Sverige var en fyr som heter Truls, og en andre plass på bokhandel i Nordbysenteret.

Får dere muligheten til å oppleve denne fyren live, så ta det fra en Britney fan. Det er så verd hver eneste krone, og hvem vet, kanskje du finner deg en svette matcho gutt du kan komme deg til topps med.

Once a groupie, allways a groupie! Takk for i natt <3

Skriv en kommentar