de perfekte treningsskoene til januar

Inneholder annonselenker.

Julegaveshoppingen er i full gang merker jeg om dagen, og da synes jeg det kan være kjekt og dele litt tips med dere. For hva er det man i grunnen man trenger?

Jo, treningsklær og sko til januar månede når alle skal sette i gang sine nye rutiner. Disse Nike Air skoene kjøpte jeg i Spania, rettere sagt det var et av parene jeg endte opp med å kjøpe i Las Palmas, der hadde de en så sjukt bra skobutikk, så den ene kofferten som ble med meg hjem besto nesten bare av joggesko, ha ha

De er helt ville på, digg å trene med, og utseende skal man hver fall ikke klage. Men jeg ser at de begynner å bli utsolgt i butikken nå, så her må man forte seg si.

Du finner skoene HER

Nå er det faktisk bare for meg og kaste på meg disse skoene, og komme meg på gymen før jeg skal feire Lene som i dag vise frem sin nye kleskolleksjon samarbeid med bubbleroom. Kolleksjonen består av masse freshe party klær til julebord sesongen, og et ekstremt hint av leopard. Gleder meg masse på hennes vegner.

Skriv en kommentar