mitt hjem er bygget på budsjett

inneholder reklame for Rom123

Hei dere – endelig fredag og weekend.

Mine planer denne helgen er ikke annet enn å jobbe, trene og spise proteintaco hele helgen, og se gjennom Rom123 om og om igjen fordi jeg er så sjukt stolt over at jeg har fått hele fem sider i det nye magasinet om hjemme mitt, et hjem som jeg har snakket mye om i det siste.

Men jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle få mitt aller første eget designet hjem på trykk i et av landes mest populære interiørmagasiner. Dette er for meg ganske så vilt, da blir man også selvsagt ekstremt stolt, hadde det vært et cover så hadde jeg faktisk rammet det inn og hengt det opp på veggen, haha.

Månedens smarteste spalte også, gøy -gøy -gøy! Ting trenger ikke være så dyrt selv om man pusser opp. Leiligheten min er laget på budsjett. Fra Ikea – Gulvbutikk.no.

Stor stas for en som aldri hadde trodd han skulle få dette til. Kan jeg, da kan du også og blir du forbanna under oppsussingen er det fult lov, og kjøp inn en del Corona extra, det hjelper alltid mellom slagene.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Gratulerer! Det ser utrolig fint ut – bra jobbet 🙂 Du har lov til å være stolt 😀

    1. Tuuuusen takk <3