Hadde du orket et avstandsforhold når fysisk intimitet er sjukt viktig!

Hei dere – i dag satt jeg på Tinder og lekte meg rundt om i verden.

Jada – denne karen har en slik funksjon på appen sinn at jeg kan sjekke over hele galaxen. Det er faktisk så gøy, og jeg er en person som faktisk kunne hatt et avstandsforhold om det føltes rett, hadde du kunne hatt det? Fordi fysisk intimitet er så sjukt viktig, og det er noe vi alle trenger når vi er i et forhold- noen mer enn andre – og det er helt ok. Så om du velger å gå inn i et avstandsforhold vet du at dette kommer til å bli et form for egen tortur etter hvert, da er det veldig viktig at du er klar for nettopp dette.

Jeg har lært av egen erfaring at man må virkelig kunne forstå hva det innebærer å være i et avstandsforhold. Da jeg hadde avstandsforhold sist begynte alt super bra, og når vi møttes var det helt vilt, men så dabber ting av, og ting dukker opp som jeg kanskje skulle tenkt på litt før som:

Har dere laget en plan for å være sammen – en langtidsplan fra begynnelsen til slutten, og er du klar for å investere så mye av ditt liv den andre?

Liker dere hverandre godt nok? Da mener jeg ikke skype – samtalene dere har fordi det er så hyggelig å snakke sammen i timesvis, eller feriene dere planlegger lang tid i forveien – Du kan ikke leve for en ferie, dere må leve for det virkelige liv.

Så da kommer det store spørsmålet?

Er du villig til å flytte for å være med den personen du møter? Kan du forlate alt du har oppbygd og investert i? Liker du den andre personen så godt at du har skjønt at fysisk intimitet er noe du ikke kommer til å få hver eneste dag? Noe å tenke på si!

Uansett – det var noe jeg tenkte på nå i det jeg hadde rundet både Afrika og Tyskland på Tider plussen. Et par matcher, men no talk! Så vi swiper videre tenker jeg, og håper jeg får komme meg inn på det norske markedet igjen snart. Runda Tinder-Norge på en time, fort gjort si!

Snækkas!

Skriv en kommentar

9 kommentarer

 1. Joda prøvd det,flere ganger,men det funker ikke.En stund gikk det veldig bra forde jeg var helt sykt forelsket,men det går ikke i lengden:)blir veldig dyrt å reise frem og tilbake.Nå er jeg blitt mer voksen og alt for avhengig av nærkontakt så satser heller å finne kjærligheten her hjemme 🙂

 2. Hei Espen,

  Jeg har vært i et avstands forhold i snart 2 år. Det å være klar over hva dette betyr har vært kritisk i forhold til at dette skulle funke. Kommunikasjon av forskjellige variasjoner har vært ekstremt viktig. Samt det å vite at hvis vi ikke hadde avstandsforhold hadde det ikke blitt noe forhold. Det beste som har skjedd og man setter pris på hverandre i en helt annen dimensjon.

 3. Hei!
  Utrolig lekker frakk du har på deg😃
  Vil du dele hvor du fikk tak på denne?

  Ønsker deg en deilig dag og helg 👍

  1. Tusen takk. Denne finner du på Zara 😀

   1. Tusen takk👍

 4. Hei! Jeg tror ikke at jeg kunne blitt kjæreste med en som bodde i et annet land, da jeg synes det er vanskelig med avskjeder.
  Jeg og kjæresten min bodde 4 timer unna hverandre før, jeg i Oslo og han i Vennesla. Han ville ikke til Oslo, så da flyttet jeg til Vennesla og trives godt her nede, trengte en ny start

  1. Åhhh så koselig, velkommen til Norges hyggeligste bygd – i mine øyner hver fall <3 Godt å høre du trives i hjembygda mi. Kanskje vi ses en gang.

   1. Kansje det. Hadde kommer å sakt hei om jeg så deg 😊