slik kan du bli kvitt sukkersuget

Noen ganger craver man så sjukt mye godis fordi man tror kroppen har fått så lavt blodsukker, eller når man har mørke samtaler med «styggen på ryggen» du vet han som alltid sier at du fortjener å ha det helt for jævelig.

Sannheten er at kroppen din bare vil ha mat, og har man ikke noe liggende i kjøleskapet som frister, er det veldig lett og kaste seg rett ned i chipsposen eller godteriskålen som har stått på benken fra dagen før, og det er ikke så bra, og det er hvert fall ikke bra om man ikke har det så bra med seg selv, tro meg – jeg har vært i dype og kranglete samtaler med «styggen på ryggen» flere ganger enn man burde.

Kroppen trenger næring, ikke godis hver eneste dag. En dag i uken er absolutt veldig lov, og husk, –  selv om du kanskje skal ned i vekt betyr ikke det at du skal slutte med godis, men du kan halvere det du pleier å kjøpe. Så i stedet for å kjøpe for 80 kroner, kan du halvere det til 40 kroner og i stedet for en stor chipspose, kan du ta en liten chipspose. Viktig å nyte livet vet dere, og styggen på ryggen er bare en tanke, ikke en ekte person.

Mitt litt tips til deg som får cravings er å alltid ha riskake, eller speltlompe. Disse to produktene er et must have hjemme i kjøkkenskape mitt.

Snack tips 1:

  • En halv avocado
  • Tomater
  • Tre egg
  • Riskaker
  • Salt og pepper

Pass på at avocadoen er myk slik at den blir lett å smøre på riskakene, kutt opp cherrytomater og de kokte eggene, dryss over litt salt og pepper – og nyt en helt fantastisk liten happy snack med gode proteiner, karbohydrater og sunt fett.

Snack tips 2:

  • Cottage cheese
  • Peanøttsmør
  • Jorbærsyltetøy
  • Riskake

Peanøttsmør på bunnen, deretter cottage chees, så jorbærsyltetøy helt på slutten. Lag deg tre stykker av disse, og jeg lover du kommer til å takke meg. Dette er også helt perfekt å spise før du stikker på trening. Knasende godt si!

Skriv en kommentar