slik takler du kjærlighetssorg og de tre fasene du skal gjennom.

Kjærlighet dere, wow for en makt dette temaet skal ha over tankene våres noen ganger. Herregud!  Jeg husker min tid da jeg hadde kjærlighetssorg, og alt jeg ville var at den andre som ikke var en del av livet mitt lenger skulle se meg, kjenne på hvor vondt jeg hadde det, og bare få følelsen av at han/hun skulle ta meg tilbake igjen – Satan den kjærlighetssorgen kan virkelig ta knekken på deg noen ganger – derfor tenke jeg å dele litt tips og triks til hvordan du kan jobbe deg gjennom denne tunge tiden.

Først og fremst så skal du gjennom en del faser, så om du har hatt kjærlighetssorg før –kjenner du nok veldig godt til disse tre fasene.

  • selvmedlidenhet
  • Billig lite ludder
  • Sinna som faen

Den første er selvmedlidenhet – du gråter hele tiden, spiser ikke, sover ikke, gråter om og om igjen, du får heller ikke puste når du har samtaler med gode venner- nettopp fordi tankene dine står helt stille og er rettet mot ordet ”WHY” Why me!!

Du diskuterer med deg selv hele tiden om:

Kunne du gjort noe annerledes? Kunne kommunikasjonen vært bedre, hvem kommer til å ta min plass nå, og du tenker ekstremt mye: Nå er livet mitt helt over, og jeg har ikke noe å leve for lenger. JEG VIL DØ!! WHY!

Jada – så dramatisk er kjærlighetssorgen helt i begynnelsen, men så etter hvert begynner ting å løsne seg, for slik er det jo med livet generelt – når et kapittel avsluttes – begynner et helt nytt og spennende kapittel. ( tenk på det som en bok, hvor det er du som er forfatteren, og hvor det er faktisk bare du som kan skrive avsluttingen. Du er hovedkarakteren, – og ex kjæresten din er en statist uten manus ( BYE )

Fase to er ekstremt gøy – jada! Det er på tide å være et billig lite ludder ( i dine egne øyner selvsagt, alle andre mener du er classy – men det er fordi de ikke vet noen ting om ditt lille hemmelige lille slutty liv)

Du skal ut på ekstrem sport i nærkontakt, – kline med sjukt mange, hooke med hvem du vil, og når du vil, og du skal få så sjukt mye bekreftelse på at du er sjukt digg, mulig du må innom et par klamydiatester, men sånn er livet, og klamis er ikke så farlig om du bare sjekker deg, og får gjort noe med det. Jeg kan anbefale og dra på olafiaklinikken tidlig på nyttårsaften, da er du der helt alene, og vil neppe møte på noe kleinhet!

Herregud – jeg hadde faktisk to stykker jeg holdt på med back in the days, sjukt spennende, og ingen av de vise om hverandre. En gang endte jeg opp med å klinte med fem stykker på en kveld, og alle var på samme uteplass – en i hver etasje faktisk, så da jeg skulle hjem, ringte jeg den som var nærmes av de to jeg holdt på med, og dro på etterfest for å få enda mer bekreftelse – sjukt moro tid!

Nyt denne tiden, og nyt hvert eneste sekund du har av din walk of shame, for i din bok heter dette ”walk of fame” and you are fucking everything!

Fase tre er hvor du legger slutty litt på hylla ( men kan selvsagt brukes i helgene – ingen klamydia er tilatt lenger ) For når du er inne i fase tre kommer sinnet ditt, du er sinna hele tiden på den statisten som ikke har et manus i boken din. Og det er her du skal bruke sinnet ditt på de riktige tingen, du skal nå utfordre deg selv, teste ut nye ting, mulig reise masse – og du skal nå få det man kaller for ” The break up body”

Du har nye treningsrutiner , du spiser sunnere enn vanlig, og du har 110% Paradise Hotel fokus på bare deg selv, og du vet at ingen andre får tak i gull-kula som er verd mer enn alt annet om dagen, og sinnet ditt løfter, løper og squater bedre enn noen gang. Helt ærlig, du har aldri sett bedre ut.

Så fine mennesker – husk at kjærlighetssorg tar tid og de fasene du skal gjennom er helt essensiell og viktige for deg som er forfatteren av ditt eget liv.

Og om du skulle se exen din på noen form for dating apps, husk at dere er ikke sammen lenger, han/hun har ikke noe forpliktelse til deg, så for å sette ting litt på spissen, kan jeg anbefale at du tar noe sjukt sexy bilder av deg selv og oppdaterer din egen dating app!

Når du kommer til fase fire tenker man ofte: What the hell was i thinking! Eller: Hvorfor lyttet jeg ikke på tegnene som var rett foran meg.

Magenfølelsen den har oftes veldig rett, og det merker man i etterkant.

Nyt singellivet litt folkens – ikke forhast deg med det første du finner. Det er så sjukt mange spennede mennesker der ute, og du har lov til å gjøre hva faen du vil.

#brukkondom

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Ellen Catrine Knobelauch

    Kjenner meg så igjen.
    Vært i fasene mer enn én gang. Det samme skjer hver gang.
    Digger det meste av det du skriver.