du vil alltid få nye penger, men tiden din vil du aldri få tilbake.

Husker du den siste gangen du kjente på følelsen av at du nå er på riktig plass, hvor alt bare føles rett, hjertet ditt er rolig, tankene dine er positive, og hele visjonen om hva livet handler om er 100% komplett.

Du kjenner på følelsen av at du er tilfreds, tilfreds med hvor du har vært, hva du har gått gjennom, og tilfreds med hvor du er på vei. Dette er selvsagt ikke bare noe som skjer over natten, du må jobbe – og jobbe mye, spesielt med deg selv, og de valgene du møter på veien for skal du klare å bygge et rolig og sikkert fundament.

Når du endelig er på en plass hvor alt føles komplett, er det fordi du selv har valgt å gjøre jobben det kreves til å finne din indre ro – og den følelsen er det ingen som kan ta fra deg, tenk det da dere, du har ut fra ditt eget ønske laget deg et liv som du selv er tilfreds med.

Og en annen ting – har du tenkt på at kanskje du vil reise litt mer i livet, oppleve andre spennende kulturer, møte mennesker du aldri i ditt liv trodde du ville møte, sitte på en kaffe klokken 07:00 en mandagsmorgen i Los Angeles og skrive på en bok du alltid har drømt om å få gi ut?!

Eller hva om du bare har lyst å kjenne på følelsen av å presse dine egne grenser – hvor du booker deg en billett til København alene, blir to, nei – kanskje tre dager, hvor du kan leke at du er den eneste i verden som i disse timene er så alene, og du har det så bra med deg selv, og kjenner på en følelse som er så stor at det føles som om sommerfuglene i magen din har krig.

Klokken slår 19:30 og du har ankommet en bar du googlet deg frem til som er lokalisert i fargerike Nørrbro, du ser fantastisk ut i de nye klesplaggene du handlet deg, hvor du ikke spurte noen om hva de mente om hvordan de plaggene sitter på kroppen din, du tok selv det valget. Du, ingen andre.

I det du kommer inn i baren går du å setter deg ved bardisken, i stedet for langt bak i mørket som du kanskje tidligere ville satt deg.

Du bestiller deg en drink som du aldri har smakt før, og i sekundet du tar deg en slurk kommer følelsen tilbake av hvor tøff og flott du er der du sitter helt alene i en by – i et annet land, hvor ingen kjenner deg.

Kanskje det også plutselig kommer bort en ukjent person til deg, og sier -gud du ser flott ut, kan jeg sette meg ned meg deg?! Du smiler tilbake, og sier, tusen takk, men i dag passer det nok ikke. For du har bestemt deg for at du er alene, trygg, fin, vakker, og vil kjenne på denne følelsen litt til. Eller kanskje du er som meg noen ganger, og sier, klart det, og ender opp med tidenes one night stand, hvem vet – det er det bare du selv som kan bestemme.

Vet du hva? REIS – Du vil alltid få nye penger, men tiden din vil du aldri få tilbake. Og ønsket om å vokse videre, er det bare du som kan gjøre noe med.

God mandagsklem

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Inspirert😍✨

    1. 🙌🙌

  2. Sykt bra innlegg!😍