Blir stimulert av Fifty Shades of Grey

Hei dere, og glad søndag.

I går så jeg en film som var så sjukt fin, den heter book club, og handler om fire eldre damer som møtes en gang i uken for å diskutere bøker, og drikker vin ( goals ) sånn vil faktisk jeg også ha det kjenner jeg, men er det i det hele tatt populært i Norge med en slik klubb blant venner?

De fire gamle venninnene Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) og Carol (Mary Steenburgen) møtes til sin ukentlige bokklubb. Nå har turen kommet til å lese og diskutere den erotiske romanen “Fifty Shades of Grey”, en bok de har flere fordommer mot.

Er bokklubb det samme som syforening? Jeg trodde konseptet syforening var en gjeng med kvinner som bytter locations annenhver gang , der de spiser litt mat, drakk masse vin, og sladrer om ting de ikke tørr å si fra om ansikt til ansikt til naboene sine, eller hvor de kan snakker ned om andre kvinner som irriterer de, istedet for fremsnakk. Ikke vet jeg, men vet hvertfall at syforening er en poplulær sjangeri Norge.

Kanskje syforening er det geniale konsept hvor man kommer seg bort fra kidsa og mannen i seks, syv timer, det er vel kanskje det samme som de unge kaller for vorspiel, bare at de stikker på byen etterpå og ender til slutt opp med å lage barn i firetiden morgenquisten – med andre ord er syforening vorspiel for eldre uten et one nightstand?!

Uansett så er filmen Book club veldig fin og underholdene, men for min egen del må jeg si at filmen Fifty Shades Of Grey, 1 -2 og 3 får meg til å sovne, mulig boken er bedre, – og vil få meg til å bli litt mer seksuelt giret.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hvor så du filmen?? Har sykt lyst til å se den

    1. Jeg så den på nettet, men går på kino. Måtte google meg litt frem tl en side. 😀